Jelske van Zuijlen

Tijdens de open dag van ADD Fhoto in Groningen leerde ik Ad van Geffen kennen. Ik was zeer vereerd dat hij aanbood om foto’s van mij te maken. Ik was mee gegaan met mijn zusje. Zei hoopte dat ik daar een mooie profielfoto voor mijn bedrijf kon laten maken en ze wilde graag laten zien hoe leuk deze dag is. Beide was absoluut gelukt.

Na een aantal foto’s te hebben gemaakt met een andere fotograaf liet Ad mij weten dat hij vond dat ik een mooie Kop heb. Dit was natuurlijk goed bedoelt en hij legde uit dat dit een vakterm is. Ik voelde mij nog wat opgelaten van de eerste shoot, ik word altijd nerveus van camera’s, en wilde zijn mooie complimenten niet voor niets laten zijn. Maar Ad stelde mij gerust door te zeggen dat als de foto’s niet mooi zouden zijn dat dat aan hem als fotograaf ligt en niet aan mij.

Ad wilde graag eerst kennismaken om te weten wie hij voor de camera heeft zodat hij ook de “echte ik” kon vastleggen. Hierdoor raakten we een poosje aan de praat en het verbaasde mij hoe snel Ad leek te zien wie ik was. Hij was heel open en direct over wat hij zag en wist mij echt te raken. Dit gaf een vertrouwd gevoel en maakte dat ik mij rustiger voelde toen hij begon met fotograferen.

Het eindresultaat was dan ook geweldig! Ik heb ontzettend veel reacties en like’s gekregen oa op Facebook. Ik vond het een geweldige ervaring en liep vervolgend de hele week op wolkjes met het gevoel een mooie vrouw te zijn. Iets wat ik niet altijd heb gevoeld en ik ben er dan ook super trots op dat ik deze mooie foto’s heb gekregen! Even dacht ik… Nu staat niets mij meer in de weg.

 

Ad van Geffen, heel erg Bedankt!

 

Jelske van Zuijlen.

 

Schermafbeelding 2015-06-29 om 11.28.14